Συχνές ερωτήσεις

Before you book

Πότε πρέπει να κάνω κράτηση;

Μπορείτε να κάνετε κράτηση μεταφοράς έως και 6 ώρες πριν από την ώρα και την ημερομηνία ταξιδιού. Σας συμβουλεύουμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα.

Έχετε καθίσματα αυτοκινήτων για βρέφη ή παιδιά;

Ναι, έχουμε. Κατά τη διαδικασία κράτησης, μπορείτε να επιλέξετε στις επιπλέον υπηρεσίες «κάθισμα μωρού» ή «κάθισμα  παιδιού» (μπορείτε να επιλέξετε ένα για κάθε κατηγορία).

Θα ταξιδέψει κάποιος άλλος στο όχημα που κλείνω;

Όχι, προσφέρουμε μόνο ιδιωτικές μεταφορές, το όχημα που έχετε κλείσει είναι αποκλειστικά για εσάς.

Πώς μπορώ να μάθω την εξέλιξη της κράτησης μου;

Κατά την επιβεβαίωση της κράτησής σας θα λάβετε ένα δελτίο μεταφοράς (το οποίο περιέχει σημαντικές ταξιδιωτικές πληροφορίες). Θα πρέπει να το εκτυπώσετε και να το έχετε μαζί σας όταν ταξιδεύετε. Εάν δεν λάβετε το δελτίο μεταφοράς σας, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@atl-transfers.gr.

Κρατήσεις τελευταίας στιγμής;

Ο ιστότοπος μας θα σας επιτρέψει να κάνετε κράτηση της επιλεγμένης μεταφοράς έως και 6 ώρες πριν την αναχώρηση. Αν χρειάζεστε μεταφορά εντός 6 ωρών, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@atl-transfers.gr και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις σας.

Πώς πληρώνω για τη μεταφορά μου;

Η πληρωμή γίνεται στον οδηγό στο τέλος του ταξιδιού. Δεχόμαστε επίσης πληρωμές μέσω πιστωτικής κάρτας χωρίς πρόσθετη χρέωση.

Before you travel

Χρεώνομαι για την ακύρωση της κράτησής μου;

Όχι, δεν σας χρεώνουμε για την ακύρωση της κράτησής σας.

Η πτήση μου ακυρώθηκε και δεν χρειάζομαι πλέον μεταφορά. Μπορώ να το ακυρώσω;

Ναι, μπορείτε να ακυρώσετε τη κράτηση σας χωρίς επιπλέον χρέωση.

Τι γίνεται αν η πτήση φτάσει νωρίτερα;

Εάν είναι εφικτό, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου: +30 2114110188 ή email: info@atl-transfers.gr. Παρακολουθούμε συστηματικά τις εισερχόμενες πτήσεις μέσω της ιστοσελίδας του αεροδρομίου. Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να σας παραλάβουμε το συντομότερο δυνατό.

Τι γίνεται αν η πτήση μου καθυστερήσει;

Εάν είναι δυνατόν, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου: +30 2114110188 ή email:info@atl-transfers.gr. Παρακολουθούμε συστηματικά εισερχόμενες πτήσεις μέσω της ιστοσελίδας του αεροδρομίου.

Τι συμβαίνει εάν δεν μπορώ να εντοπίσω τον οδηγό μου;

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τον εντοπισμό του οδηγού σας, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου: +30 2114110188 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@atl-transfers.gr και θα σας βοηθήσουμε άμεσα.

Πού θα συναντήσω τον οδηγό όταν φτάσω;

Ο οδηγός θα σας περιμένει έξω από την πύλη άφιξης κρατώντας μια πινακίδα με το όνομά σας.