Σχετικά με εμάς

Εμπιστευτείτε μας και απολαύστε την διαδρομή!

Ασφάλεια- επαγγελματισμός -συνέπεια.
Τρεις λέξεις σήμα κατατεθέν της εταιρίας μας.

Η ATL Transfers αποτελεί κομμάτι της Athens Taxi Leasing LTD ( Αθήνα Μίσθωση Τάξι ΕΠΕ) εταιρίας που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον κλάδο των υπηρεσιών εκμετάλλευσης ταξί απο το 2012.
Η εμπειρία των μελών της εταιρίας στον χώρο των επιβατικών μεταφορών ξεκινά απο το 2000. Θέλοντας να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μεταφοράς δημιουργήσαμε την ATL- Transfers και φιλοδοξούμε να κατοχυρώσουμε την θέση μας στον συγκεκριμένο τομέα, κάνοντας πράξη της έννοιες των λέξεων ασφάλεια , επαγγελματισμός , συνέπεια.
Στόχος μας ειναι η ασφαλή,ποιοτική και ευχάριστη μετακίνηση σας για οποιουδήποτε είδους και αν επιλέξετε.

Τα πρώτα μας βήματα στον χώρο των επιβατικών μεταφορών.

Η ιστορία μας ξεκινά πίσω στο 2000 τότε ξεκίνησε η επαγγελματική πορεία των μελών της εταιρίας μας στης επιβατικές μεταφορές και συγκεκριμένα στον κλάδο των ταξί. Τότε δούλεψαν σαν οδηγοί ταξί  όπου αποκόμισαν με αυτόν τον τρόπο της ιδιαιτερότητες του χώρου και αντιλήφθηκαν ποιες είναι οι ανάγκες και τα «θέλω» του επιβατικού κοινού.

Ίδρυση της Athens Taxi Leasing.

Κίνητρο μας για την ίδρυση της εταιρίας ήταν η αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς το επιβατικό κοινό που χρησιμοποιούσε ταξί για της μετακίνησης του καθώς επίσης και η εργασιακή αναβάθμιση των επαγγελματιών οδηγών ταξί. Αυτό επιτεύχθηκε μέσο της παροχής καινούργιων και αξιόπιστων αυτοκινήτων ταξί προς τους οδηγούς μας και της προσεκτικής επιλογής αυτών από την εταιρία μας.  Συνεχίζουμε μέχρι και σήμερα αναβαθμίζοντας της υπηρεσίες μας προς όφελος του επιβατικού κοινού και του κλάδου των ταξί.

Ίδρυση της ATL Transfers.

Σκεπτόμενοι την περαιτέρω εξέλιξη μας στης επιβατικές μεταφορές και θέλοντας να διευρύνουμε το φάσμα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας δημιουργήσαμε την ATL Transfers. Στόχος μας ειναι η προσφορά υψηλού επιπέδου υπηρεσιών μεταφοράς όπου θα της χαρακτηρίζουν ο επαγγελματισμός, η ποιότητα,η πολυτέλεια,και η άνεση.
Εμπιστευτείτε μας και απολαύστε την διαδρομή.

   Είμαστε πιστοποιημένοι από το υπουργείο Τουρισμού.